Over Pinakes

Ben je op zoek naar de juiste formule om de overheid makkelijk te bereiken? Wil je onderneming haar klantenbestand doen groeien? Wens je snel en efficiënt te communiceren met de overheid en haar diensten? Heb je soms moeite om de juiste persoon te bereiken in de publieke sector, die steeds groter en complexer wordt?

Pinakes, specialist in overheidscontacten, beschikt over een databank die je snel vooruit helpt - zowel bij toepassingen voor een uitgewerkt communicatieplan, als in een eenvoudige zoektocht naar een specifiek contact.

Pinakes helpt om de juiste persoon te vinden in het labyrint van overheidscontacten. We staan garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en we beschikken over een eenvoudig systeem dat alle overheidsdiensten in dezelfde database samenbrengt.

Pinakes laat toe om onmiddellijk de juiste persoon te contacteren, zonder een tijdverslindende zoektocht en tegen een zachte prijs, in een aangepaste formule:

Select (levering van éénmalige selectie), Consult (raadplegen van de contactinformatie), Export (selecties downloaden naar Excel) en Integrator - Collector (combineren van eigen contactinformatie met Pinakes en vice versa).

 

Historiek

Pinakes werd opgericht in 2000. Pinakes is een publiek-private samenwerking tussen de VVSG, de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten en de uitgeverij Politeia NV, gespecialiseerd in overheidspublicaties. Pinakes geniet de steun van Ethias en Belfius.

Neem contact Toon team