Wil je één op één zaken doen met de overheid?

Zoek je adressen van de overheid voor eenmalige mailings of periodieke bedrijfscommunicatie?
Pinakes beschikt over de contactgegevens van 134 000 politici, ambtenaren en leidinggevenden in meer dan
26 500 overheidsdiensten en organisaties in België, Luxemburg en de Europese instellingen.

Voor wie is Pinakes?

Voor bedrijven die werken met de overheid, de overheden zelf en organisaties die communiceren met de overheid stelt Pinakes de contactgegevens van beslissingsnemers bij de overheid beschikbaar. Deze ondernemingen hebben nood aan correcte, complete en up-to-date contactinformatie.

Welke voordelen biedt Pinakes?

Niets verandert zo snel als contactgegevens. Het is een markt die voortdurend wijzigt. Jaarlijks muteert ongeveer 30 procent van de adressen binnen de overheid. Met Pinakes vind je op elk moment de juiste contactpersoon op de juiste plaats en kan je communiceren naar gerichte doelgroepen binnen de overheid, het middenveld en de socio-culturele sector.

Wat voorziet Pinakes?

Pinakes is veel meer dan een overheidsdatabank of een adressenboek. Het is een platform om jouw communicatie met contactpersonen in de overheid te organiseren.

 

  • Verschillende prijsmogelijkheden
  • Koppelingsmogelijkheden met andere systemen
  • Standaardrapporten en rapportering op maat
  • Automatisch geactualiseerde gegevens
  • Info sessies
  • Nieuwsbrief
  • Verrijkingsmogelijkheid met eigen data
  • Uitgebreide download- en exportmogelijkheden
  • Opleidingen

 

Getuigenissen... Tevreden klanten over hun ervaringen met Pinakes

Jules Lesmart

Olivier Lefevre

Mister Smartcities - Jules Lesmart
Het partnerschap met Pinakes laat de leden van het ecosysteem Jules Lesmart toe om op een zinvolle manier te communiceren met de publieke sector. De Overheidsdatabank van Pinakes helpt ons onze marketingagenda efficiënter te beheren aangezien we onze mailinglijsten gericht kunnen uitsturen naar de juiste personen voor de juiste onderwerpen. De Pinakes Consult en Export applicatie helpt ons ook tijd te besparen. De continue actualisering van de databank garandeert ons data van hoge kwaliteit, die we zelf niet zouden kunnen onderhouden.

Jan Feys

Chef Regio - Het Nieuwsblad
Pinakes is voor de regioredactie van Het Nieuwsblad een grote hulp bij het opzetten en het uitwerken van diverse reeksen en projecten. Vanop de redactie kunnen we snel de contactpersonen vinden van de lokale besturen in alle hoeken van Vlaanderen. Pinakes hebben we gebruikt voor het Gemeenterapport, waarbij de krant een analyse maakte van het bestuur halfweg de legislatuur, en meer recent o.m. voor enkele tests van de dienstverlening van de gemeentebesturen.