Getuigenissen... Tevreden klanten over hun ervaringen met Pinakes

Jules Lesmart

Olivier Lefevre

Mister Smartcities - Jules Lesmart
Het partnerschap met Pinakes laat de leden van het ecosysteem Jules Lesmart toe om op een zinvolle manier te communiceren met de publieke sector. De Overheidsdatabank van Pinakes helpt ons onze marketingagenda efficiënter te beheren aangezien we onze mailinglijsten gericht kunnen uitsturen naar de juiste personen voor de juiste onderwerpen. De Pinakes Consult en Export applicatie helpt ons ook tijd te besparen. De continue actualisering van de databank garandeert ons data van hoge kwaliteit, die we zelf niet zouden kunnen onderhouden.

Jan Feys

Chef Regio - Het Nieuwsblad
Pinakes is voor de regioredactie van Het Nieuwsblad een grote hulp bij het opzetten en het uitwerken van diverse reeksen en projecten. Vanop de redactie kunnen we snel de contactpersonen vinden van de lokale besturen in alle hoeken van Vlaanderen. Pinakes hebben we gebruikt voor het Gemeenterapport, waarbij de krant een analyse maakte van het bestuur halfweg de legislatuur, en meer recent o.m. voor enkele tests van de dienstverlening van de gemeentebesturen.

Proximus

Telephony, Internet, TV, mobile & smartphone
Pinakes is door de jaren heen een waardevol instrument gebleken in de opzet van gerichte acties in de publieke sector. Proximus vult graag zijn eigen adreslijsten aan met de beschikbare gegevens. Dit gebeurt op vaste basis en meerdere keren per jaar.

Contracteo.be

Bedrijvengids voor besturen
De bedrijvengids Contracteo.be helpt de openbare besturen bij het vinden van bedrijven en organisaties voor hun overheidsopdrachten. Contacteo brengt Belgische bedrijven en organisaties bij elkaar die kunnen inschrijven op overheidsopdrachten en die over betrouwbare referenties beschikken voor deze specifieke opdrachten. Om de openbare besturen te laten kennismaken met onze toepassing en om ze de mogelijkheid te geven onze bedrijvengids te testen, hebben we samengewerkt met Pinakes. Bij elke email-campagne hebben we een significante stijging van het aantal bezoekers vastgesteld. Pinakes biedt een databank aan die volledig is en van hoge kwaliteit. We kunnen Pinakes van harte aanbevelen.

Ann Baerten

Stafmedewerker Events - UCLL
Als hogeschool is het belangrijk om een goede customer relationschip management op te bouwen met onze belangrijke stakeholders. Pinakes is daarom een zeer waardevol instrument voor actuele en up-to-date contactgegevens te verkrijgen om aan gerichte informatieverstrekking te doen. Het sterke aan Pinakes is niet alleen hun goede databank maar ook hun service. Wanneer we bepaalde data niet direct terugvinden in de uitgebreide databank staan de mensen van Pinakes gereed om ons zeer snel te helpen.
http://www.politeia.be/fr-be/home.htm

Mélanie Noiret

Uitgeefster - Politea
Pinakes is een waardevol instrument voor ons. Gemakkelijk te gebruiken, we checken zonder moeite de contactgegevens van een lezer of het postadres van een administratie. Daarnaast heeft het Pinakes team steeds een luisterend oor voor onze wensen, en beantwoorden ze onze vragen met een glimlach. Een winnende combinatie die ons dagelijks werk vergemakkelijkt.

Nadja Desmet

Onderneemster - socialemediaburo.be
Pinakes betekent voor mij het zoeken en vinden van de contactgegevens van mijn doelgroep. Hoe zou ik ze anders kunnen bereiken? De data worden dagelijks geoptimaliseerd en dit helpt om gerichte informatie te kunnen sturen naar de lokale besturen (steden, gemeenten, OCMW's, politiezones...).
BECI

BECI

Kenniscentrum medewerker
Pinakes is een waardevolle applicatie met meerdere functies. Pinakes maakt het mogelijk om een nauwkeurig contact te identificeren of om complete en betrouwbare contactoverzichten te exporteren. Het zoeken op organisatie of contactpersoon biedt de mogelijkheid om de publieke actoren - politiek of administratief - in enkele klikken te identificeren. Naarmate de verkiezingen naderen, begrijpen we des te meer de toegevoegde waarde van Pinakes dat een snellere update biedt dan de institutionele websites. Andere belangrijke voordelen zijn het reactievermogen en de hulpvaardigheid van de medewerkers van Pinakes. Altijd bereid om hun diensten te verbeteren, zullen ze telkens een manier vinden om aan de vraag van hun klant te voldoen. De diensten van BECI zijn meer dan overtuigd.

Zij maken sinds kort gebruik van onze databank

Iles de paix asbl
IDROPS
CMS De Backer
LUS vzw
Be Wapp
Telenet

Zij gebruiken al een tijdje onze databank

Proximus
Belfius
VDAB
Belga
Antwerp Management School
De Lijn
Paddle.be
Matexi
Service Citoyen
IOS International
PEFC
Keyware Technologies
Ores
Quares
Aspiravi
Die Keure
Jules Lesmart
International Hainaut Tourisme
De Landgenoten
BECI
Voka
Kindengezin
FOD/SPF Economie
Aquaflanders
Euler Hermes
Bin Kenniscentrum
Coméos
BDO
Porter Novelli
Herita
Arch Partners
Federatie Centra voor Basiseducatie VZW
Securex
Porter Novelli
VSV
Groen!
OVSG
EBP
Guberna
D'Ieteren
Unicef
Cevi.be
Manufast
INNI Print
Koor & Stem
Joyn Urban Services
Confederatie Bouw
Metro, Groupe Rossel
Ingestic
JCC Software
Sabam
Tender Expert
SD Worx
Fevia

Klanten